Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/9/4/uddnasglas.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2494 Specialglas | Uddnäs Glas och Solskydd

Specialglas

Glas i kök

Istället för kakel har blivit mycket populärt, välj Optiwhite om du vill ha en tapet bakom som har vitt i sig annars blir det vita lite grönt, eller välj ett färgat glas (lacobel)

Glas i kök

 

Inred ditt hem med glas

Det går alldeles utmärkt att klä en vägg med glas från golv till tak. På dagen syns spegelbilder av fönstren och på kvällen speglar sig lamporna i glasväggen.
Vad gäller inredningsglas är vi beredda att testa nästan vad du vill, ju tokigare desto mer utmaning! Men vi säger till om det är alldeles galet! glas över diskbänken är betydligt lättare att hålla rent en t ex kakel, det blir nästan inga skarvar som tomatsåsen kan fastna i.

Glasräcke

Vi monterar glasräcken , välj mellan räcken i aluminium, rostfritt, pulverlackat stål, trä. Bambu borde funka också! Det finns aluminiumräcken som är polerade och får ett utseende liknande rostfritt. Lamellglas om det  är fallhöjd över 2 meter eller Härdat glas om det är lägre.

Duschväggar och bastuglas

Duschväggar och bastudörrar i glas kan vi ta fram måttanpassat enligt dina önskemål, vi jobbar enbart med måttanpassat som passar bara hos dig, det innebär ju att det kostar några kronor mer än vad du hittar på postorderfirmorna eller hos stormarknadsbygghandeln. Det vi gör är beställt enbart för dig, inget som är massproducerat i Asien av barnarbetare, men då slipper ni kompromissa och det blir precis som du vill ha det.

Jodå! det går att göra duschväggar i små och lutande utrymmen också men det är svårare att fotografera så det blir bra.