Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/9/4/uddnasglas.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2494 Myggnät | Uddnäs Glas och Solskydd

Myggnät

StyRa® insektsnät håller ute alla typer av insekter och passar bra i såväl dörrar som fönster. Nätet sitter i en diskret kassett i vilken nätet rullas in med hjälp av en fjädermekanism. En smart bromsfunktion gör också att det rullas upp mjukt och tyst.

Insektsnät 
Det här är inte något solskydd, men något som vi i Skandinavien har mycket stor användning av. När sommaren börjar komma så blir det oftast varmt och man vill gärna ha altandörren öppen eller ett fönster på glänt. Varför inte då försäkra sig med att det inte kommer in några insekter, löv eller grannens katt?

Funktion
Insektsnätet är en rullgardinsbaserad lösning där väven löper i heltäckande skenor på sidorna. När man inte använder insektsnätet så rullas den upp i kassetten.

Manövrering
Insektsnätet regleras via ett eller två handtag som sitter på bottenlisten. När man drar ner den så finns det fästen inne i sidoskenorna som man hakar i underlisten i för att låsa fast den i nedre läget.

Montage
Den här modellen monteras enkelt inuti nischen eller på vägg.

 

 

Myggnät

Myggnät