Utvändigt solskydd

Markiser, persienner, rullgardiner, screenmarkiser, terrassmarkiser, lamellgardiner, Duette och plissé – det finns många sätt att lösa solskyddet på. Här kan du läsa om vilket solskydd som gör bästa jobbet bäst hos dig. Kanske vill du ha ett fönster med markis, eller en hel altanmarkis? Eller så vill du bara ha ett mörkt sovrum. Oavsett så finns skuggan att finna hos StyRa och Uddnäs Glas & Solskydd.

De flesta solskyddsprodukter finns att titta på och känna och klämma i utställningen på Sundbornsvägen 4 Falun

För att göra det lite enklare och hitta all aktuell information så kommer här en länk till StyRas egen hemsida Här Där han du även testa Designspace, ett verktyg som hjälper dig att välja rätt solskydd, testa olika färger och se olika ljusgenomsläpp med olika vävar och produkter.

Nästan alla utvändiga solskydd går att få med motor, automatik och lösningar för smarta hem.

Jag har sålt StyRas produkter i snart 15 år även om varumärket StyRa är nytt så är produkterna de mest beprövade och många av produkterna har funnits på den Svenska marknaden och utvecklats under decennier. Det är solskydd som håller i många, många år och de flesta produkter går att byta vävar på om 20 år när brun/begie/orange blommor blivit modernt igen!

Terrassmarkis på uteplats i Falun

Terrassmarkis T460 Styra

Screenmarkis på byggnad i Falun

Screenmarkis S720 Styra

Screenmarkios Z599 Styra

Markiser på lekstuga i Falun

Fönstermarkis F320 Styra

Fönstermarkis F320 Styra